5 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση - Πρόσκληση


Η πρώτη έκδοση καταγραφής της τοπικής βιβλιογραφίας.
                              
Το Αυτοτελές Τμήμα Kοινωνικής  Προστασίας Παιδείας  & Πολιτισμού του Δήμου Ερμιονίδας και οι Βιβλιοθήκες Κρανιδίου και Ερμιόνης «Απόστολος Γκάτσος», σκοπεύουν να  προβούν στην έκδοση νέου καταλόγου Τοπικής Βιβλιογραφίας  της Ερμιονίδας.
Στην πρώτη έκδοση που   κυκλοφόρησε το 2018 καταγράφηκε  υλικό από 69 τίτλους που αφορούν την ιστορία και την λαογραφία της περιοχής και βρίσκονται στη συλλογή της βιβλιοθήκης Κρανιδίου.
Το  ίδιο θέλουμε να κάνουμε και τώρα. Η προβλεπόμενη έκδοση  θα εμπλουτίσει  τον κατάλογο με νέο υλικό που θα αφορά την Ιστορία-Λαογραφία της περιοχής και θα περιλαμβάνει υλικό και από τη βιβλιοθήκης Ερμιόνης «Απόστολος Γκάτσος.
Όσοι/ες διαθέτετε ανάλογο υλικό (βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες ή άλλα ντοκουμέντα της περιοχής) παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την  ηλεκτρονική δ/νση,  vivliokran2018@gmail.com, αποστέλλοντας τους  τίτλους των   τεκμηρίων.
Αν το υλικό   που προτείνετε δεν υπάρχει στις βιβλιοθήκες του Δήμου, θα επιθυμούσαμε να μας το δανείσετε για να το ψηφιοποιήσουμε  και  να το επιστρέψουμε άμεσα.

Δαμιανός   Κουτούβαλης                                                                    Δήμητρα Αξαρλή
    Πρόεδρος 
  Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π                                                                                 ΤΕ1 Βιβλιοθηκονόμος

  Δήμου Ερμιονίδας