8 Φεβρουαρίου 2017

Ευχές για καλή χρονιά


Την 1η Φλεβάρη του 2017 στο χώρο της Βιβλιοθήκης Κρανιδίου συγκεντρώθηκαν οι φίλοι της Βιβλιοθήκης και τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης  και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε ένα φιλικό,χαρούμενο και ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, η αντιπρόεδρος του ΝΠΠΔΕ κ. Άννα Στρίγκου-Φωστίνη και μέλη του Λαογραφικού εργαστηρίου Κρανιδίου.
            Ανταλλάχτηκαν ευχές και ο κ. Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη της δραστηριοποίησης της Βιβλιοθήκης με σκοπό την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας κυρίως των νέων.
            Η κυρία Στρίγκου διαβεβαίωσε ότι το ΝΠΠΔΕ θα είναι πάντα αρωγός στις δραστηριότητες της Βιβλιοθήκης. Τέλος η κ. Σοφία Μπουγιούρα,μέλος της Βιβλιοθήκης ενημέρωσε για τη λειτουργία της Αναγνωστικής Λέσχης καθώς και της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης.
            Προσφέρθηκαν κεράσματα που είχαν παρασκευάσει τα μέλη της Λέσχης  Ανάγνωσης ,ενώ η τυχερή της βραδιάς ήταν το μέλος της Λέσχης κ. Χρυσαυγή Μερτύρη, που έλαβε σαν δώρο το βιβλίο της Victoria Hislop " Η επιστροφή ", προσφορά της  κ. Αποστολίας Γαλιάτσου- Αθανασούλα,μέλους της Βιβλιοθήκης.
Ευχή όλων να είμαστε υγιείς ,να αγαπάμε το βιβλίο και να ενισχύουμε τη Βιβλιοθήκη μας.