8 Νοεμβρίου 2017



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
       ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Δημοτική Βιβλιοθήκη
21 300
Πληροφορίες: Δήμητρα Αξαρλή
27540-23461
e-mail : bookrani@otenet.gr                     
Κρανίδι, 8/11/2017

Δελτίο Τύπου

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση κι επιτυχία του σεμιναρίου «Δημιουργική-Ανατρεπτική Γραφή» που πραγματοποιήθηκε  το Σεπτέμβριο στην Ερμιόνη, με  τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητα Αργολίδας, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κρανιδίου και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος  του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προγραμματίζεται ο  β΄Κύκλος του σεμιναρίου.
Με την εθελοντική και ένθερμη υποστήριξη της κας Άλκηστις Κοντογιάννη, Ομότιμης Καθηγήτριας του ΤΘΣ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τη συνεργασία του Ερμιονικού Συνδέσμου θα υλοποιηθεί ο β΄κύκλος του σεμιναρίου ο οποίος απευθύνεται στην ομάδα που  ήδη έχει παρακολουθήσει  τον α΄κύκλο, την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, 17:00΄-20:00΄ στο Μουσείο Παιχνιδιών Ερμιόνης.
Με ποικίλα ερεθίσματα επιδιώκεται  να δημιουργηθούν πρωτότυπα, προσωπικά και ομαδικά γραπτά κείμενα τα οποία θα αποτελέσουν λόγο υφασμένο με μνήμες, επιθυμίες και όνειρα. Τα κείμενα αυτά θα επεξεργαστούν και θα εκφραστούν με θεατρικές και δημιουργικές τεχνικές.
 Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να δεχτεί 3-5 νέες συμμετοχές. Πληροφορίες στο 27540-23461.


Η Πρόεδρος
Κυριακή  Μήτσου